Недоімперію чекає ганебний кінець: Путіну вже повідомили, що РФ "хоч якось нормально жити" під такими санкціями не може

Президенту РФ Володимиру Путіну на нараді представники "економічного блоку" повідомили, що "хоч якось нормально жити" під такими санкціями Росія не може. На "старих запасах" протриматися можна лише кілька місяців. Про це повідомляє видання "Медуза" з посиланням на власні наближені до адміністрації Путіна та уряду РФ джерела, передають Патріоти України.

За їхніми даними, урядовці показали Путіну виклад про стан економіки. Згідно з цими документами, за словами одного з джерел, "хоч якось нормально жити країна під такими санкціями не зможе".

"[В уряді] йдуть наради з різних галузей приблизно одного змісту: на старих запасах протриматися можна кілька місяців. Що буде потім, якщо не буде знято хоч якісь санкції, не ясно нікому. Точніше, ясно, що все буде дуже погано. Почнуться інфраструктурні проблеми, проблеми з транспортом", – повідомило джерело.

Зазначимо, офіційно влада РФ заявляє про те, що ситуація в економіці перебуває під контролем. При цьому, за словами глави МЗС РФ Сергія Лаврова, "таких санкцій" російська влада не очікувала. Зокрема, не могли припустити блокування майже половини (близько 300 млрд доларів) золото-валютних резервів Росії. Крім того, на знак протесту проти війни з Росії пішли повністю або відмовилися від капітальних інвестицій понад 400 компаній. РФ втратила частину технологій, обрушилися всі ланцюжки поставок.

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...