Обіцяють мінімальні розцінки: Найбільший у Китаї сервіс замовлення таксі Didi виходить на український ринок

Ккомпанія вже запустила свій сайт, на якому зазначено “скоро в Україні”. Сервіс також створив свої сторінки в соцмережах і в найближчому майбутньому в його мобільному додатку повинна з’явитися Українська локалізація, повідомляють Патріоти України з посиланням на dev.ua.

Компанія пропонує свої послуги як пасажирам, так і водіям. Комісія для останніх не повинна буде перевищувати 12%. У пасажирів буде можливість скасування підібраного водія і проводити їх відбір. Частину штату компанії в Україні склали фахівці середньої ланки Glovo, які зайняли в DiDi більш високі посади.

Слід зазначити, що 6 липня акції компанії обвалилися на 25%, через всього тиждень після виходу на IPO. Це пов’язано з тимчасовим блокуванням можливості завантажити додаток в Китаї. У КНР компанію звинувачують у незаконному зборі персональних даних користувачів.

Більш того, адміністрація кібербезпеки Китаю розпорядилася видалити додаток сервісу таксі DiDi з віртуальних магазинів через порушення закону Про збір даних клієнтів. У самій компанії всі звинувачення заперечують, при цьому призупинили реєстрацію нових користувачів.

Гривня оновила антирекорд до долара США: Нацбанк підтягнув офіційний курс до біржевого

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:56

За підсумками торгів на міжбанку Нацбанк встановив офіційний курс гривні до долара на п'ятницю, 19 квітня, на рівні 39,6037 грн/$. Це новий історичний мінімум, попередній було зафіксовано на початку цього тижня на рівні 39,5737 грн/$. . Водночас курс...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...