Підніме настрій під час пандемії: В Японії випустили алкогольний суп швидкого приготування

В склад нового японського супу входить саке та традиційний бульйон дасі, який роблять з ламінарії, скумбрії і соєвого соусу.

Японська компанія з виробництва продуктів харчування та напоїв Mitsubishi Shokuhin нещодавно випустила алкогольний суп, щоб підняти настрій споживачів під час нинішньої пандемії, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

В Японії надійшов у продаж новий швидкий суп у горнятку Nihonshu no Dashiwari. Як повідомляє Soranews24, він ідеальний для зими, тому що його секретний інгредієнт – алкоголь.

Взимку додаткові шари одягу є одним із способів боротьби з холодом, але найчастіше більш ефективним способом є зігрівання зсередини, наприклад, за допомогою заспокійливої чашки гарячого супу. Але, чесно кажучи, хіба ця чашка супу не була б смачнішою, якби містила краплю алкоголю?

В склад нового японського супу входить саке та традиційний бульйон дасі, який роблять з ламінарії, скумбрії і соєвого соусу. Але незважаючи на список концентрованих морських інгредієнтів – дасі не має рибного смаку. Цей компонент часто використовують в приготуванні супів з локшиною удон і соба, а також — тушкованих страв з оденом.

Співвідношення між інгредієнтами – один до трьох. Смак продукту м'який і складний. Відзначається, що в ньому є солодкі, солоні і терпкі ноти.

Суп потрібно вживати гарячим, попередньо розігрівши в мікрохвильовці. При високій температурі алкоголь не випаровується. Навіть після нагрівання саке зберігає 4% вміст алкоголю. Тому такий суп з саке краще не їсти перед робочим днем.

Nihonshu no Dashiwari коштує 198 єн (53 грн).

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...