"ПриватБанк" блокує грошові перекази в подвійному розмірі

Блокуються не тільки гроші, зараховані на карти фізичним особам - підприємцям (ФОП), але і така ж сума на картці.

ПриватБанк почав блокувати грошові перекази в подвійному розмірі від суми зарахуванняУ державному ПриватБанку з азартом взялися за виконання закону про фінмоніторинг, блокуються не тільки гроші, зараховані на карти фізичним особам - підприємцям (ФОП), але і така ж сума на картці. Про це розповів податковий консультант Олександр Зарайський, передають Патріоти України.

"Корпоративна карта прив'язана до розрахункового рахунку ФОП. Однак, замість зарахування коштів на мій рахунок Приватбанк провів їх списання, в результаті чого у мене на розрахунковому рахунку: замість 4856,56 грн виник борг -1143,44 грн. Через це боргу я не можу ні зняти 3 тисячі гривень, які надійшли на картку, ні витратити їх якимось іншим чином", - написав Зарайський в Мережі.

Цікаво, що в ПриватБанку подібну практику впровадили кілька років тому. На скарги клієнтів відповідають тим, що блокування перекладів в подвійному розмірі обумовлена "внутрішнім регламентом".

"Протягом дня один з моїх клієнтів поповнив мою корпоративну підприємницьку карту на 2 тис. Грн. Ви думаєте, у мене стало 1164 грн на" карті ключ" і 2000 грн на корпоративній картці? ... У мене стало мінус 835 грн на "карті ключ", тобто на моєму розрахунковому рахунку ", - розповів консультант.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...