ПриватБанк готує подарунок для пенсіонерів - власникам деяких карток виплатять по 20 тис. грн

Державний ПриватБанк оголосив про проведення акції, під час якої пенсіонери, яких обслуговує цей банк, можуть отримати подарунки. Як подарунок, вони отримають одноразову виплату у розмірі 20 тисяч гривень. Переможців визначатимуть лише серед військових пенсіонерів. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку, передають Патріоти України.

Три місяці поспіль ПриватБанк влаштовуватиме щомісячні розіграші серед військових пенсіонерів, які обслуговуються у цьому банку. Розігруватимуть 20 тисяч гривень. Їх отримає у подарунок переможець кожного місяця.

Акція вже стартувала 15 січня. Але наразі розіграшів не проводять, а лише запрошують на обслуговування до банку нових військових пенсіонерів. Навіть ті, хто обслуговується в іншому банку, можуть без проблем перевестись до Привату.

Як відкрити пенсійну картку в ПриватБанку

Це можна зробити двома способами.

Перший спосіб – особисто з'явитись у будь-яке відділення банку з потрібними документами та оформити заяву на виплату пенсії на картку ПриватБанку. У цьому випадку слід мати при собі паспорт та код ІПН (ідентифікаційний). Після того як картку відкриють, потрібно оформити заяву, щоби пенсійні виплати вам переказували на картку ПриватБанку. А далі банк вже сам сповістить про це ПФУ та оформить ваш перехід до себе на обслуговування.

Другий спосіб оформити виплату пенсії через ПриватБанк онлайн. Для цього потрібно підготувати цифрові фото своїх документів, а також зареєструватись у Приват24. Після цього можна самостійно оформити свою пенсійну картку. Потім потрібно додати цю картку (також онлайн) на порталі ПФУ. Є докладна інструкція, як це зробити. Її можна знайти за таким посиланням: https://privatbank.ua/news/2022/9/16/1742

У ПриватБанку також звертають увагу клієнтів: для участі у самій акції не потрібна додаткова реєстрація. Її учасниками автоматично стають усі військові пенсіонери, які обслуговуються в банку.

Переможців визначить випадок. Саме їм дістанеться подарунок для пенсіонерів – 20 тисяч гривень. Його розігруватимуть щомісяця три місяці поспіль:

  • 1-й розіграш – 15.03.2023;
  • 2-й розіграш – 14.04.2023;
  • 3-й розіграш – 15.05.2023

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...