ПриватБанк вибірково блокує перекази та без попередження закриває рахунки: Хто в зоні ризику

В Україні клієнти найбільшого банку "Приват" скаржаться на те, що їхні платежі та перекази блокують. Крім того, без попередження також блокують рахунки. Про це клієнти ПриватБанку написали у спеціалізованому форумі Мінфін, передають Патріоти України.

"Такого знущання над клієнтом і не придумаєш. Банк "чекає підтвердження?!" Від кого? Платіж із зарплати", - поскаржився клієнт банку. Так, після спроби провести платіж транзакцію "заморозили".

У "Приваті" пояснили, що будь-який платіж, який провадиться з картки ПриватБанку, може потрапити під перевірку. "З метою забезпечення безпеки операцій у мережі та захисту коштів на рахунках ми проводимо додаткову перевірку. Це звичайна стандартна процедура, яку ми вибірково здійснюємо з метою недопущення різноманітних ризиків", - пояснили в банку.

Ще один клієнт ПриватБанку розповів, що його рахунки заблокували через те, що він не помітив повідомлення та не підтвердив джерела свого доходу. "При цьому для повернення коштів мені потрібно з'явитися у відділення та принести список документів, який банк направив за місцем реєстрації. У цьому випадку виникає дві проблеми: 1. Місце моєї реєстрації на окупованій території. 2. Я перебуваю за кордоном і з'явитись у найближчому майбутньому" не можу", – йдеться у повідомленні.

У "Приваті" зазначили, що рахунок клієнта заблокували через те, що він не пройшов фінансового моніторингу. "При розірванні ділових відносин клієнту надається можливість переведення залишків до іншого банку. Додатково вам буде направлена офіційна відповідь з цього питання", - зазначили у банку.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...