Самі спонсорують: Захід заплатив російським пропагандистам величезні гроші, у США назвали суму

Російські телеканали, що потрапили під санкції США, в 2021 році заробили на рекламних контрактах із Заходом понад 300 млн доларів. Йдеться про Перший канал, "Росію-1" та НТВ. Про це розповів CNN американський високопосадовець, передають Патріоти України.

Він наголосив: нові санкції більше не дозволять кремлівським пропагандистам "транслювати брехню та обман Путіна". "За словами чиновника, лише минулого року вони отримали понад 300 млн доларів доходу від реклами із західних країн", – йдеться у повідомленні.

Оцінюючи ж нові санкції загалом, він, зазначається, зауважив: вони є продовженням "планомірного і методичного виведення Росії зі світової фінансово-економічної системи". "Посил в тому, що російська економіка не матиме надійного притулку, якщо путінське вторгнення продовжиться", – резюмував чиновник.

Зазначимо: окрім телеканалів США запровадили санкції, в т.ч., і проти російських банків. Зокрема, під обмеження потрапили:

  • керівництва Сбербанку;
  • Газпромбанку;
  • Московського індустріального банку та десяти його дочірніх структур.

Окрім цього, США також обмежать видачу віз військовим РФ та запровадять санкції проти 2,6 тис. росіян та білорусів. Санкції також стосуватимуться експортних обмежень. До них відносяться постачання промислової продукції, у тому числі двигунів та бульдозерів.

Під санкції потрапили й російська компанія "Промтехнологія", яка виробляє гвинтівки та іншу зброю, а також сім судноплавних та одна морська буксирувальна компанії. Крім того, Вашингтон призупиняє дозволи на експорт до РФ низки ядерних матеріалів.

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Ціна "вєлічія": Уряд РФ готується до падіння рубля до 120 за долар

четвер, 25 квітень 2024, 6:15

Російський уряд розглянув стресовий сценарій макропрогнозу Мінекономрозвитку (МЕР), згідно з яким посилення західних санкцій та падіння цін на нафту призведуть до обвального падіння курсу рубля, повідомляє в середу, 24 квітня The Moscow Times. Зазначає...