Шоковий удар: Ціна на світло для населення в Україні може зрости до 7 грн, - нардеп

Якщо тарифи на електроенергію для населення вирішать підвищити, то вони можуть зрости до 6-7 гривень за кіловат. Про це повідомив голова підкомітету з питань електроенергетики Володимир Мороз в ефірі "Новини.Live", передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання ведучої про те, як можуть підняти ціну на електроенергію, нардеп відповів, що для пересічних громадян десь до 6-7 гривень.

Мороз додав, що збільшення вартості електроенергії може сказатися на кінцевому споживачі. Якщо збільшується ціна на електроенергію, то це відзначається на цінах товарів.

Водночас він зазначив, що НКРЕКП на сьогодні пригальмувало рішення, яке збільшило б тарифи на транспортування електроенергії.

Шоковий удар: Ціна на світло для населення в Україні може зрости до 7 грн, - нардеп

четвер, 17 жовтень 2024, 0:03

Якщо тарифи на електроенергію для населення вирішать підвищити, то вони можуть зрости до 6-7 гривень за кіловат. Про це повідомив голова підкомітету з питань електроенергетики Володимир Мороз в ефірі "Новини.Live", передають Патріоти України. Відповіда...

Новий удар по кишені? Українцям розповіли, що буде з цінами на бензин

середа, 16 жовтень 2024, 23:51

На тлі двотижневого зростання ціни на нафту вартість бензину на українських АЗС поки не змінюється. Причини – високі запаси пального та помірний попит. При цьому в експертному середовищі очікують, що в такому стані ринок перебуватиме й надалі – і різко...