Скрепам на заздрість: Компанія "Авіалінії Антонова" за 4 місяці 2019 року вражаюче збільшила доходи

Наразі «Авіалінії Антонова» виступають лідером світового ринку авіаперевезень надважких і негабаритних вантажів з часткою 66,7% в загальному обсязі перевезень.

Українська транспортна Авіакомпанія «Авіалінії Антонова», з початку 2019 року збільшила дохід на 24%, повідомляють Патріоти України.

Збільшення доходу в компанії, що є провідним світовим оператором важкого транспортного Ан-124-100 «Руслан» вантажопідйомністю 150 тонн, пов'язують з самостійною роботою за програмою НАТО SALIS (Strategic Airlift Interim Solution) щодо забезпечення стратегічних перевезень в інтересах альянсу та ЄС.

«Дохід «Авіаліній Антонова» за січень-квітень в порівнянні з аналогічним періодом минулого року збільшився на 24%, в тому числі завдяки самостійній роботі підприємства за програмою SALIS з січня цього року», – повідомили в прес-службі ДП «Антонов».

«За чотири місяці 2019 року в порівнянні з аналогічним періодом 2018 року абсолютний тоннаж вантажу, що перевозиться знизився на 9%, при цьому загальний вантажообіг збільшився на 3%, а загальний наліт парку авіакомпанії зріс на 18%», – уточнили в прес-службі.

Як зазначили в ДП «Антонов», станом на сьогодні, «Авіалінії Антонова» виступають лідером світового ринку авіаперевезень надважких і негабаритних вантажів з часткою 66,7% в загальному обсязі перевезень. Частка російської «Волга-Дніпро» оцінюється у 29,12%, арабської Maximus (ОАЕ) – в 4,18%.

Серед ключових пріоритетів «Авіаліній Антонова» на найближчу і середньострокову перспективу в ДП виділили подальше нарощування робіт за програмами модернізації флоту «Русланів» компанії, а також імпортозаміщення російських комплектуючих.

Варто додати, що 28 травня ц.р. Подільський районний суд Києва, за клопотанням головного управління Національної поліції в Києві, заарештував і заборонив експлуатацію п'яти цивільних транспортних літаків Ан-124-100 російської авіакомпанії «Волга-Дніпро». Зроблено це в наслідок незаконних дій Росавіації та AMTES GmbH, які в обхід ДП «Антонов» продовжили льотну придатність літакам Ан-124, які експлуатує авіакомпанія «Волга-Дніпро», що ставить під загрозу безпечну експлуатацію літаків.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...