Скрепи і нанотехнології: Російське судно припинило прокладати труби газогону "Північний потік-2"

На два тижні баржа продовжила укладання труб, але потім знову повернулася в порт.

Російське судно "Фортуна", яке прокладало труби на будівництві газопроводу "Північний потік-2", повертається у німецький порт Вісмар. Про це свідчать дані Marine Traffic, повідомляють Патріоти України.

Cудно "Фортуна", за допомогою якого прокладали труби "Північного потоку-2", залишило місце будівництва газопроводу та повертається до німецького порту Вісмар.

Російські джерела з приводу нових проблем з будівництвом газопроводу мовчать. Інформаційні агентства уточнюють, що в минулий четвер стало відомо про плани адміністрації президента Трампа ввести в дію новий пакет санкцій, які остаточно заблокують спорудження російського газопроводу. Таким чином, Москва може втратити близько 11 млрд доларів, які вже були вкладені в будівництво проекту.

Щоб уникнути дефіциту: Фінляндія хоче побудувати завод з виробництва тротилу

неділя, 5 травень 2024, 15:05

Уряд Фінляндії має намір якнайшвидше побудувати на своїй території завод із виробництва тротилу, аби надолужити дефіцит боєприпасів після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, та просить допомоги в НАТО. Про це повідомляють Патріоти України з по...

Процес запущено: Кредитори України втрачають терпіння і хочуть добитися виплат відсотків за боргом, - WSJ

неділя, 5 травень 2024, 9:56

Компанії BlackRock та Pimco сформували комітет та найняли юристів для ведення переговорів з Україною. Вони прагнуть отримати до 500 млн доларів річних у вигляді відсоткових платежів. Про це пише видання "Обозреватель" з посиланням на The Wall Street Jo...