У РНБО назвали компанії, які досі заробляють у Росії "криваві гроші"

Попри заяви про вихід з ринку Росії, деякі міжнародні компанії маніпулюють поняттями та фактично досі працюють на російського споживача. Про це повідомив Центр протидії дезінформації при РНБО, передають Патріоти України.

"Тютюнова компанія Philip Morris ще 24.03 заявила, що працює над варіантами виходу з ринку РФ. Станом на 11 травня компанія припинила випуск низки сигаретних продуктів та призупинила маркетингову діяльність в Росії. Проте Philip Morris і надалі виплачує зарплату своїм співробітникам у РФ, а відповідно і сплачує податки до бюджету Росії. PepsiCo засудила агресію Росії проти України, але з ринку РФ компанія не пішла, а лише обмежила асортимент продуктів в Росії", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що так само маніпулюють і деякі інші компанії, які публічно засуджують дії Росії, але продовжують наповнювати бюджет країни-агресора. "Серед компаній, які, попри гучні заяви, все одно залишились на ринку РФ, хоч і зменшивши свою присутність: Nestle, MARS, Danone, Procter & Gamble та деякі інші", - додали в ЦПД.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...