Удар по РФ, звідки не чекали! Німеччина призупинила процес сертифікації "Північного потоку-2", акції "Газпрому" впали

Німеччина тимчасово призупинила сертифікацію «Північного потоку — 2», в якій має брати участь і український «Нафтогаз», до створення компанії-оператора, як вимагає законодавство ФРН, передають Патріоти України.

Як пише «Німецька хвиля», оператор «СН-2», що базується у Швейцарії, має передати активи та кадрові ресурси дочірній компанії в Німеччині.

«Коли ці вимоги будуть виконані, Федеральна агенція з мереж зможе продовжити розгляд протягом частини передбаченого законом чотиримісячного терміну, що залишилася, підготувати проект рішення і відповідно до законодавства про внутрішній ринок, направити його Європейській комісії для коментаря» , — наголошується у повідомленні.

На тлі цієї заяви посилили падіння акції російського «Газпрому». Як повідомляє «Раньше всех. Ну почти», акції втрачають близько 2 відсотків.

Найбільшим постачальником запчастин для літаків в РФ стала... африканська країна

четвер, 28 березень 2024, 13:59

У 2023 році найбільшим постачальником запасних частин для літаків в Росію став Габон. Про це повідомляє видання The Moscow Times з посиланнямна митні дані РФ, передають Патріоти України. Всього за рік в Росію ввезли авіазапчастин майже на $2 млрд, з ни...

З імпортозаміщенням щось пішло не так: Понад 50% російських процесорів "Байкал" виявилися бракованими

четвер, 28 березень 2024, 12:53

Через провал кремлівської політики так званого «імпортозаміщення» більше половини російських процесорів Байкал виявилися бракованими. Констатувати це довелося російському пропагандистському виданню "Ведомости", передають Патріоти України. Як повідомляє...