Українцям не пощастило: Названо країни, в яких найпростіше заробити гроші на покупку власного житла

В Україні, щоб заробити на покупку власного житла, доведеться працювати і нічого не витрачати близько 20 років. Названо країни, де громадяни можуть дуже швидко накопичити потрібну суму на будинок чи квартиру, передають Патріоти України.

Рейтинг країн, у яких ціни на нерухомість та співвідношення їх із середньою заробітною платою найбільш вигідні для звичайних пересічних громадян, склали експерти британської компанії Roofing Megastore. У ході дослідження було проаналізовано ринок нерухомості та рівень зарплат у 109 державах.

Лідером доступності нерухомості для населення стала Саудівська Аравія. Будинок площею 100 квадратних метрів можна купити за 90 000 доларів, причому середня зарплата в країні становить 20 000 доларів на рік, це близько 22,42% вартості житла. Виходить, що за 4,5 роки мешканці Саудівської Аравії можуть придбати будинок.

На другому місці в рейтингу країн із найдоступнішою нерухомістю опинилася ПАР. Громадяни цієї держави в середньому заробляють за рік близько 18% вартості будинку, тому за 5,5 років цілком можуть зібрати достатню суму на його купівлю.

Замикає трійку лідерів США. Середньостатистичний американець на рік може заробити близько 15% вартості житла. На накопичення потрібної суми піде трохи більше 6,5 років.Четверте місце та п'яте місце посіли Пуерто-Ріко та Об'єднані Арабські Емірати з річними доходами населення 14,5% та 13,6% від вартості житла відповідно.

Україна не потрапила навіть до топ-50 країн щодо доступності купівлі житла для населення. Середня річна зарплата у країні становить лише 5,42% від вартості будинку площею 100 квадратів. Якщо нікуди не витрачати прибутки, то зібрати на власне житло українці можуть за 19 років.

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...