"Українців ще ніколи не грабували так, як при Зеленському. З 1 січня не тільки абонплата за газ практично в два рази буде збільшена, але і тарифи на воду", - експерт

"НКРЕКП, 4 з 7 членів якої призначив вже Зеленський, схвалила підвищення тарифів на доставку і розподіл газу (абонплата, яка з'явилася в цьому році, при Зеленському) в середньому в два рази з 1 січня 2021 року", - пише у своєму блозі Олександр Скубченко, передають Патріоти України, і продовжує:

"Це ще не всі хороші новини від НКРЕКП Зеленського. З 1 січня не тільки абонплата за газ практично в два рази буде збільшена, але і тарифи на воду - в середньому на 20% по країні. Нагадаю, що вода і каналізація при Зеленському вже в півтора рази стали дорожчими в цьому році.

Рік тому ці дилетанти хоча б робили вигляд, що хочуть знизити тарифи на опалення. До цієї зими взагалі вдвічі тарифи на опалення знизити обіцяли. Але вже Зеленський і його команда навіть не говорять про тарифи. Грабіж без гальм.

Півтора року при владі. За півтора року не зробити взагалі нічого. Як? Як можна бути такими тупими і нездатними? Ну, як таке можливо??? Адже всі рішення очевидні. Просто бери і роби.

Україна при Зеленському - єдина країна в світі, де тарифи ЖКГ підвищують в кризу. Причому без економічної до цього підстави.

Зеленський став президентом, при якому тарифи ЖКГ стали найвищими в історії України. Ніколи раніше олігархи не жили в Україні так добре, як зараз при Зеленському. Ніколи раніше людей в ЖКГ так не грабували, як зараз при Зеленському".

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...