В Україні відкрили прийом заявок на виплату 10,8 тис. грн: Ось хто отримає допомогу

В Україні сьогодні, 9 вересня, розпочався прийом заявок на отримання виплат від Норвезької ради у справах біженців (NRC). Сума виплати стандартна для міжнародних організацій – 3600 грн на місяць на три місяці, тобто загалом 10 800 грн. Отримати таку допомогу можуть найуразливіші категорії населення, передають Патріоти України.

Про це повідомила Норвезька рада у справах біженців. "NRC в Україні офіційно розпочала процес відкритого подання заявок на фінансову допомогу. ... Подання заявок буде відкрито протягом 10 днів з 09:00 9 вересня 2024 року до 17:00 18 вересня 2024 року", – йдеться в повідомленні.

Щоб подати заявку, потрібно заповнити форму. На виплату можуть претендувати :

  • особи, які проживають у зоні бойових дій;
  • українці, які безпосередньо постраждали від бойових дій;
  • внутрішньо переміщені особи (ВПО).

Отримувачі мають перебувати на території України. При цьому ті, хто раніше отримував грошову допомогу від NRC, все одно можуть надіслати заявку.

Вас може зацікавити:Життя трьох знаків зодіаку різко покращиться 10 вересня: гороскоп

Вас може зацікавити:Коваленко: апокаліпсис скасовується, хоч ворог і готує удар на День Незалежності України. Скільки Росія накопичила ракет

"На попередньому етапі подання заявок ми допомогли понад 76 000 особам, що склало 10% від усіх поданих заявок. Цього разу ми плануємо надати допомогу понад 55 000 осіб", – зазначили у благодійній організації.

Там уточнили, що заявку можна подати будь-якого дня прийому. "Усі заявки, подані за ці 10 днів, будуть оцінюватися однаково. Тому немає необхідності поспішати з поданням заявки в перший день, адже це може вплинути на стабільність нашої системи", – попередили у NRC.

Також в організації зазначили, що не можуть допомогти всім претендентам, тому перевірятимуть заявки. "Ми надамо пріоритет допомоги особам, які проживають у зоні бойових дій або внутрішньо переміщеним особам із цих зон", – йдеться у повідомленні.

Заявникам слід мати на увазі, що під виглядом благодійників з ними можуть зв'язуватися шахраї. "NRC ніколи не запитує ваші дані кредитної картки, PIN-код або CVV. Гуманітарна допомога - безкоштовна, і від вас ніколи не повинні вимагати оплати за неї", – зазначили в організації.

Українців частіше звільнятимуть, ніж найматимуть: Ось хто може залишитися без роботи

вівторок, 10 вересень 2024, 11:45

Найближчим часом український ринок праці перебуватиме у досить статичному стані: в основних секторах економіки не очікується як різкого зростання вакансій, так і сплеску звільнень. Втім, компанії, які мають намір змінювати кількість співробітників, все...

В Україні відкрили прийом заявок на виплату 10,8 тис. грн: Ось хто отримає допомогу

вівторок, 10 вересень 2024, 10:56

В Україні сьогодні, 9 вересня, розпочався прийом заявок на отримання виплат від Норвезької ради у справах біженців (NRC). Сума виплати стандартна для міжнародних організацій – 3600 грн на місяць на три місяці, тобто загалом 10 800 грн. Отримати таку до...