В Україні за роботу з дому готові платити понад 50 тис. грн: Ось кого шукають у вересні

Віддалена робота стає все популярнішою в Україні. І на те є причина – деякі роботодавці готові платити своїм співробітникам за роботу з дому 50 тис. грн зарплати та більше, передають Патріоти України.

Наприклад, Digital-агентство шукає оператора чату з обов'язковим знанням англійської мови на рівні B1 (мінімум) для роботи в нічну зміну. Платити обіцяють від 20 до 70 тис. грн. Потрібно буде серед іншого "взаємодіяти з потенційними клієнтами в режимі чату по скриптах компанії", а також створювати потенційну базу клієнтів.

Школа англійської мови пропонує від 25 000 до 50 000 грн зарплати. Серед вимог до претендента – знання мови на рівні С1+, а також досвід викладання.

Група незалежних медіа про IT та технології шукає менеджер з продажу реклами у ЗМІ. Платити готові від 20 до 50 тис. грн. "Головне ваше завдання – правильно виявити мотиви та потреби, а потім знайти рішення задач клієнта за допомогою рекламних інструментів", – йдеться в оголошенні.

Аграрна компанія шукає менеджера з продажу зернових, олійних культур на зарплату від 20 до 60 тис. грн. Обіцяють офіційне працевлаштування, оплачувані відпустки та лікарняні.

Розмитнення авто в Україні: Чи існують пільги і що треба знати

середа, 4 вересень 2024, 18:56

Українці можуть купити авто за кордоном, але для цього потрібно його розмитнити. Нині пільг на цей процес майже немає, передають Патріоти України. Для українців відмінили пільгу на розмитнення авто і тепер цей процес знову платний. Проте авто для війсь...

В Україні посилять пенсійні правила: Ось хто більше не зможе вчасно отримувати виплату

середа, 4 вересень 2024, 18:43

В Україні пенсійні правила посилять з 1 січня 2025-го. Це відбудеться в межах змін, що було ухвалено ще в 2017-му. В результаті ще більше українців не зможе вийти вчасно на пенсію (тобто в 60 років), передають Патріоти України. Як йдеться в матеріалі O...