З архіву ПУ. Горілка, злидні і побої: Мережу шокували фото сучасної Росії

Російський фотограф Олександр Петросян показує сумну реальність своєї батьківщини.

Олександр Петросян є одним з кращих майстрів в жанрі вуличної фотографії. Він володар безлічі різних нагород і премій, його знімки друкують у National Geographic, передають Патріоти України 18 листопада 2019 року.

Знімає Олександр в основному рідний Петербург з тих самих пір, як йому, 12-річному хлопчику, батько подарував перший фотоапарат. А ось вже серйозно він зайнявся фотографією у віці 35 років. Його знімки вражають своєю атмосферністю і тонким почуттям моменту. Кожен знімок – це своєрідний букет з людських емоцій, міської суєти і суворої повсякденності.

Фотограф розуміє, що своєю роботою йому не змінити світ, але сподівається, що це допоможе людям краще з ним взаємодіяти. До життя Олександр ставиться з гумором, за його словами, він займається саме репортажами, оскільки не володіє фантазією для постановочних кадрів.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...