З архіву ПУ. Новинки української техніки: Харківський тракторний завод презентував серйозне оновлення серійних моделей (відео)

Серійні колісні трактори стали сучаснішими.

Харківський тракторний завод презентував оновлення техніки. Новий відеоогляд опублікований на сторінці підприємства у фейсбуці та на каналі Ютуб, передають Патріоти України 6 жовтня 2020 року.

“Продовжуємо знайомити вас із змінами, які отримали серійні колісні трактори виробництва Харківського тракторного заводу”, – йдеться у дописі.

встановлено нову сучасну рульову колонку з цифровим дисплеєм

Зокрема серед нововведень:
  • оновлений інтер’єр і поліпшена шумоізоляція кабіни,
  • встановлено нову сучасну рульову колонку з цифровим дисплеєм,
  • транспортні фари (технологія вільної форми),
  • стопор замку капоту, сферичні дзеркала, які дозволили отримати більш широку область огляду під час експлуатації трактора і інші зміни.

Що варто знати про ХТЗ?

Харківський тракторний завод було засновано в 1930 році. Перший трактор зійшов з конвеєра 1 жовтня 1931, і цей день прийнято вважати Днем народження заводу.

Для роботи на величезному підприємстві, що швидко розростається, були потрібні все нові і нові фахівці різних областей, і це призвело до утворення окремого житлового району Харкова, який став повним тезкою заводу і який отримав назву – ХТЗ.

За роки роботи завод випустив більше 3 мільйонів тракторів та іншої важкої спеціалізованої техніки, яку завжди відрізняла надійність, функціональність і висока якість виконання.

Вироби, випущені промисловим підприємством ХТЗ, протягом десятиліть користувалися великим попитом не тільки на території колишнього Радянського Союзу, а й у багатьох країнах Європи, Азії і навіть Африки. На сьогоднішній день Харківський тракторний завод виробляє десятки моделей сучасних тракторів і спецтехніки, яка не втратила своєї актуальності і продовжує залишатися широко затребуваною серед великого кола споживачів, завдяки своїй надійності, ефективності і прийнятної конкурентоспроможної ціни виробів.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...