З карт нахабно крадуть гроші: "ПриватБанк" потрапив у гучний скандал

ПриватБанк потрапив у скандал через систему безпеки, яка, за словами одного з клієнтів, просто подарувала солідну суму шахраям. Але через півроку ситуація повторилася. Скарга клієнтів з'явилася на ресурсі Мінфін у категорії "Відгуки", передають Патріоти України.

Клієнт фінансової установи розповів, що з його картки ПриватБанку були вкрадені 2 березня 2020 року 463 євро. "Система безпеки банку не заблокувала ці кошти і подарувала шахраєві. Банк ці гроші мені не повернув. Гроші його. І поки не з'ясував, хто вкрав", - пише чоловік.

Через півроку історія повторилася, але невдало для шахраїв. В цей раз з карти хотіли списати 80 доларів. Однак система заблокувала операцію на виведення грошей з країни.

В банку клієнту відповіли, що зроблять все можливе, щоб повернути вкрадене. Також запевнили чоловіка, що без повної інформації по карті гроші з неї зняти неможливо.

В ПриватБанку порекомендували, як уникнути крадіжки коштів із картки. "У разі надання інформації по карті третім особам, рекомендуємо якомога швидше її заблокувати для уникнення таких неприємних ситуацій", - відповіли в банку.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...