Затримка пенсії: У ПФУ повідомили, хто з пенсіонерів не зможе отримати виплати вчасно

Пенсіонери, в яких минув термін дії пенсійної картки, не зможуть вчасно отримати свої виплати. Як відомо, деякі банки на період дії воєнного стану автоматично продовжили термін дії своїх платіжних карток. Але людина могла про це не знати, передають Патріоти України.

Пенсіонеру, який не отримав повідомлення про це через інтернет-банкінг чи смс-повідомлення, можна зателефонувати на гарячу лінію фінустанови та отримати потрібну інформацію.

Якщо ж картку заблоковано через закінчення терміну її дії, то потрібно звернутися до відділення банку, щоб перевипустити її. При цьому пенсійні виплати продовжуватимуть надходити на рахунок отримувача, а скористатися ними він зможе після отримання нової картки.

Ухилянти, яким заблокують рахунки, зможуть частково розпоряджатися своїми коштами: Про що йде мова

середа, 15 травень 2024, 14:42

Чоловікам, які ухиляються від оновлення своїх військово-облікових даних у ТЦК, блокуватимуть банківські рахунки. Однак, незважаючи на блокування рахунків, ухилянти усе ж зможуть робити внески за кредитами. Таку відповідь дали в службі техпідтримки укра...

Такого не було з початку війни! В Україні ціна на популярний овоч сягнула дна

середа, 15 травень 2024, 10:30

Ціни на огірки для весняного сезону сягнули найнижчої позначки за увесь час повномасштабної війни – гуртові ціни тримаються на рівні 35-40 грн/кг. Це пояснюється сприятливими погодними умовами, що склалися весною 2024 року, а також зниженням ажіотажу н...