Влада Путіна буде "тріщати по швах", а контрнаступ ЗСУ виявиться "потужним і несподіваним", - астролог

Російському диктатору Володимиру Путіну залишилося недовго. Вже зовсім скоро його влада "буде тріщати по швах". Про це заявив відомий астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

Вже зараз розгортається "важлива ситуація" перед великим українським контрнаступом, якого так чекають українці і бояться окупанти. За даними астролога, він почнеться вже після Великодня, який відбудеться 16 квітня. Росс каже, що період ретроградного Меркурія після затемнення є відмінним часом для повернення земель.

"Наступ почнеться після 20 квітня. Влада Путіна буде тріщати по швах. Я бачу потужний наступ, несподіваний", - каже Влад Росс.

Він пророкує, що головним напрямком для українського наступу буде Волноваха. Він не виключає створення великого "котла", в який потраплять окупанти.

"Не виключаю, що буде направлення на Луганську область. П'ять можливих напрямків захоплення територій, які ми втратили. Але під час ретроградного Меркурія ми всі можемо повернути. Буде щось приголомшливе, особливо в травні", - обнадіяв астролог.

Влад Росс також пророкує, що в майбутньому Україна, Польща і Литва створять потужну "державу", яка стане однією цілою в Європейському Союзі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...