Всі зусилля обіцяють бути щедро винагороджені: Гороскоп по картах таро на 4-5 вересня для всіх знаків Зодіаку

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка склала гороскоп на картах таро для всіх знаків зодіаку на 4-5 вересня. Хто зіпсує собі відпочинок роботою, а хто перевиконає план, Патріоти України радять дізнатися у подробицях. Прихільникам традиційної астрології може зацікавити гороскоп від Павла Глоби на 4 вересня для всіх знаків зодіаку.

Овен

Перед вами буде чималий вибір і тільки від вас залежить, якими будуть ці вихідні – робочі, розслаблені, сімейні, святкові, можливо, вам вдасться їх вправно зміксувати, і вийде справі феєричний відпочинок.На вихідних, 4 та 5 вересня, Ракам належить керувати процесами і командувати людьми, Леви отримають гроші й подарунки, за якими може критися обман, а Терезів чекають романтично-сімейні дні. Водоліям варто дотримуватися законів, а Козерогам доведеться відстоювати свою думку.

Телець

Ваш потяг до нових вражень та контактів може вас цими днями занести до одного неймовірного місця, де і враження будуть непересічними, і люди – визначними, де вам буде дуже цікаво, і захочеться довше побути у цьому товаристві.

Близнюки

Вам чомусь шалено хочеться вчитися, і ви ладні записатися ледве не на всі курси, які вам пропонують, – такою сильною буде жадоба до пізнання. І ці вихідні не виняток – ви собі знайдете кілька місць, де можете здобути нові знання.

Рак

Ви нині надзвичайно ділові та заклопотані, бо потрібно вміло керувати та розпоряджатися, а ви це дуже любите. От і буде у вас нагода зайвий раз увімкнути функцію командира і потренувати свій командирський голос.

Лев

Ви можете отримати гроші чи якісь преференції, вигоди – хтось виявляє неймовірну щедрість і дарує вам усе це, але це буде не щирий та благодійний крок. За ним може стояти намагання вас ошукати та отримати зиск.

Діва

Ці дні не будуть зовсім уже спокійними та ледачими, як би вам того не хотілося, бо доведеться напружуватися і щось робити. На щастя, всі ваші витрачені зусилля обіцяють бути щедро винагороджені, тож можна і попрацювати трохи.

Терези

Вихідні будуть у вас романтично-сімейними, на щастя, у вас є бажання та можливість провести їх разом із вашими близькими, і це буде просто незабутньо, адже кожна година з вашими коханими робить вас неймовірно щасливими.

Скорпіон

Навіть якщо від вас вимагатимуть попрацювати, не спішіть виконувати ці накази, адже вам потрібно відпочити, і зовсім не факт, що ваші зусилля будуть оплачені чи навіть помічені, а вихідні будуть остаточно зіпсовані.

Стрілець

Нині можете продемонструвати оточенню свій професіоналізм, який виявиться таким потрібним у ці дні. І це надихне вас розвиватися далі й підкоряти нові і нові горизонти. Наприклад, ви можете стати учителем і наставником для початківців.

Козеріг

Доводиться і словом і ділом відстоювати свою думку та свою правоту. Хтось буде намагатися вами маніпулювати та продавлювати власні інтереси, але ви стоїте на сторожі своїх кордонів і покажете цим зайдам усе, на що здатні.

Водолій

Дотримуйтесь у ці дні правил та законів, будьте свідомими та законослухняними громадянами, оскільки в іншому разі вам загрожує не лише якесь попередження, а й цілком вірогідне покарання.

Риби

Всі плани на ці вихідні будуть виконані та перевиконані, які б високі планки ви собі не ставили та додаткові зобов'язання не брали. Особливо, якщо вони стосуються подорожей та різних інших переміщень.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А ви це знали? Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

четвер, 2 травень 2024, 14:30

Код долі: що може статися, якщо жінка змінить своє прізвище на прізвище чоловіка, передають Патріоти України. Зміна прізвища після одруження – це звичайна практика в українських родинах. Втім, нумерологи рекомендують обачніше ставитися до такого вчинку...

Гороскоп на 2 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 2 травень 2024, 5:20

24 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Водолій. 2 травня може бути днем повсякденних справ, проте він може також приховувати певні можливості і цікаві події. Це може бути добрим часом для планування майбутніх подій, под...