А чи знаєте ви про те, як приготувати печінку без попереднього вимочування її в молоці. Цей спосіб дозволяє зробити готову страву м’якшою і позбавити гіркоти, передають Патріоти України.
Але не всі кулінари віддають перевагу такому методу попередньої обробки печінки, тому що вимочувати її доводиться певний час.
Вимочувати рекомендується в першу чергу яловичу печінку. Якщо йдеться про пташиний або свинячий субпродукт, а тим більше свіжий, то така процедура зовсім не обов’язкова.
Але якщо вам не пощастило і продавець під виглядом свіжого «вручив» продукт, що залежався, то будьте впевнені, що страва вийде жорсткою.
Тому краще перед готуванням замочіть печінку.
Рецепт приготування розчину
Жодного особливого ритуалу приготування такий розчин не вимагає.
Достатньо змішати інгредієнти у воді та замочити в ній продукт. Маринувати печінку доведеться близько години.
Але якщо порізати її на порційні шматки, вона дійде до готовності всього за 20 хвилин.
За цей час з неї вийдуть залишки крові, вона насичиться вологою, завдяки чому готова страва буде м’якою та ніжною.
Перед тим як відправити продукт на сковороду, не забудьте викласти печінку в друшляк і дати стекти надлишку вологи.
Обмеження вуглеводів – популярна стратегія серед тих, хто прагне схуднути або покращити самопочуття. Але варто пам’ятати: радикальні зміни в раціоні можуть викликати не лише позитивні результати, а й низку небажаних ефектів, передають Патріоти України....
Після появи перших квітів на помідорах рослини варто підживити, аби майбутні плоди гарно зав'язувалися. В цей період томатам зазвичай потрібен фосфор та калій. Розвитку кущиків посприяє подвійний суперфосфат та сульфат калію. Також можна вносити компле...