
Багато людей прагнуть обмежити споживання жирів, але що відбувається, якщо позбутися їх повністю. Лікарі поділилися своєю думкою з цього приводу, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Вони стверджують, що жири краще поєднувати з білками, а не видаляти з раціону. За їх словами, правильне поєднання жирів і білків забезпечує краще засвоєння їжі.
Тоді жири будуть засвоюватися краще. Не треба знімати шкіру з птаха та обрізати жир із м'яса, радять медики. Фахівці також радять додавати достатню кількість олії в салати, особливо якщо вони подаються з м'ясом або рибою. Відмовляючись від білків і вживаючи тільки жири, є ризик залишити частину жирів нерозщепленими.
Вони також звернули увагу на те, що бобові містять інгібітор трипсину, який знижує перетравлення їхніх білків у сирому вигляді. Крім того, медики прокоментували принципи роздільного харчування, попередивши про негативні наслідки комбінування вуглеводів.
Неправильне поєднання продуктів може сповільнити травлення і спричинити проблеми з жовчю, що, своєю чергою, може впливати на активацію ферментів. У підсумку, жири можуть залишатися нерозкладеними, що несе негативні наслідки для організму.
Манго не лише смачне, а й корисне для серцево-судинної системи, особливо для жінок у постменопаузі, передають Патріоти України. Підсумок: Щоденне вживання манго може бути простою, але ефективною стратегією підтримки здоров’я серця та метаболізму.
Багато власників котів не раз бачили, як улюбленець випрошує молоко або сметану. Упродовж століть молочні продукти вважалися корисними для кішок, а їхню «любов» до сметани навіть увічнили в анекдотах і приказках. Проте ветеринари попереджають: цей попу...