А ви це знали? Навіщо досвідчені господині засипають сіль у раковину на ніч

Ніхто не любить стикатися з проблемою засмічення, оскільки її вирішення потребує фінансових затрат. Якщо засмічення складне, то без послуг спеціаліста-сантехніка обійтися не вийде, передають Патріоти України.

Навіть якщо проблема середнього ступеня важкості, доведеться купувати дорогі хімічні засоби. Тому розумніше буде сконцентруватися на питаннях профілактики.

Подробиці

Якщо ви регулярно будете засипати одну ложку солі в злив раковини на кухні, то це істотно знизить ймовірність появи засмічення. Сіль допомагає розщепити жирові відкладення, прочистивши труби. Адже саме через жир починає накопичуватися бруд.

Також сіль допомагає усунути і неприємні запахи. Не варто боятися, що метод завдасть шкоди раковині – сіль абсолютно безпечна. Якщо у вас якісні та широкі труби, то не потрібно використовувати сіль щодня. Досить практикувати цей спосіб кілька разів на тиждень.

А ви це знали? Що буде з картоплею, якщо перед смаженням замочити її у воді

неділя, 28 квітень 2024, 12:12

Картопля є найпопулярнішим овочем у кулінарії. Стільки чудових страв з неї можна приготувати, передають Патріоти України. Фрі, по-селянські, пюре, запечена зі спеціями чи у соусі – є безліч варіантів рецептів. Смажена картопля займає позиції лідера. З ...

Чому курка виходить сухою: Три помилки господинь, які не можна допускати

неділя, 28 квітень 2024, 11:08

Багато господарок не дкуже часто балують домашніх запеченою цілою куркою тільки тому, що м’ясо виходить сухим. Сухе м’ясо важко назвати смачним, хоча виглядати запечена курка може дуже апетитно, передають Патріоти України. Куряче м’ясо, незважаючи на п...