А ви це знали? Улюблена їжа розкриє риси вашого характеру

Психологи пропонують пройти тест: виявляється, за допомогою аналізу головних смакових переваг можна отримати досить чітку характеристику темпераменту і характеру, передають Патріоти України.

Для того, щоб пройти психологічний тест, головними елементами якого є смакота, необхідно уявити ситуацію: із запропонованих груп продуктів вам можна вибрати тільки одну. Щоб ви зараз з’їли? Що вам подобається найбільше? Від чого ви не можете відмовитися?

Цукерки, шоколад і схожі солодощі

У вас чуттєва і вразлива натура, ранима і образлива. Ви не любите рутини і буденності. Вам подобається модно одягатися і естетично виглядати. Якщо говорити про характер, то він у вас не такий вже м’який і поступливий, як думають наївні оточуючі.

Соління

Ви проста і відкрита людина. Трохи різка, але справедлива. Вам подобається, коли люди з вами відверті і щиросерді. Маніпуляції ви не відчуваєте: зазвичай вам хтось відкриває на них очі. І тоді: хто не сховався, ви не винні!

Випічка і тістечка

Ви дуже слабкі до своїх бажань. Настрій може змінюватися миттєво – то ви з усіма милі і сердечні, то сердиті на весь світ. Щоб мати з вами справу, потрібен особливий підхід. Далеко не у всіх виходить його знайти.

М’ясо та м’ясні продукти

Упевненості і відваги у вас не позичати. А ще ви дуже рішуча особа. Вам подобається все нове і цікаве. «Якщо не ми, то хто?» – мабуть, цей девіз частенько чують від вас оточуючі.

Молочні продукти

Ви вкрай серйозна і вдумлива особа. Людей і події ви ретельно вивчаєте, аналізуєте і робите висновки: для чого вам все це? Просто так – без логіки і пояснень (для себе, зрозуміло, в першу чергу) – ви не будете приступати навіть до важливих справ. Виконувати безглузді завдання ви, вже точно, не будете.

Овочі

Любителі овочів, як правило, захопливі, але дуже цілеспрямовані і наполегливі люди. Якщо вже ви поставили перед собою мету, то неодмінно її досягнете (нехай навіть незбагненними зусиллями). Навколишні (потім) ахнуть, а ви потиснете плечима – хіба у вас може бути якось по-іншому?

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...