Алла, Алла: Примадонна влаштувала дефіле в сукні, яка дозволяє забути про дієту - "модель називається "жери, що хочеш"

Незважаючи на те, що день народження Алли Пугачової минув тиждень тому, Примадонна все ще продовжує отримувати подарунки, а в Мережі спливають неопубліковані раніше кадри зі свята, яке співачка влаштувала для гостей, зазначають Патріоти України. Зокрема, найкращий друг артистки, модельєр Ігор Гуляєв написав в Instagram, що 16 квітня зірка зібрала вже не членів сім'ї, а друзів, з якими також провела приємний вечір.

Сам Гуляєв в якості подарунка розробив для Пугачової незвичайну сукню з геометричним принтом, яка, як стверджують багато стилістів, витягує силует і візуально робить будь-який тип фігури стрункішим за рахунок вертикальних смужок.

На кадрах щаслива Примадонна дефілює по своєму замку в селі Грязь, паморочиться і показує запрошеним стильний наряд від друга.

Жіночний А-силует сукні, в якій співачка з'явилася перед гостями, виявився досить просторим, через що дружина Максима Галкіна не втрималася від жартів.

«Модель називається «жери, що хочеш», — вимовила Пугачова, чим викликала сміх і оплески гостей.

15 квітня Алла Пугачова провела в модній сукні у квіточку. Флоральний орнамент на молочному тлі візуально зробив співачку стрункішою і молодшою, а червоні балетки і широкий пояс в тон відмінно доповнили романтичний ансамбль.


Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....