Чому не працює мобільний зв'язок та інтернет, коли відключають світло

Українці в мережі скаржаться, що під час тимчасового відключення електроенергії в деяких регіонах не працює мобільний зв'язок та інтернет. Як пояснили ТСН.ua у компаніях Vodafone, Lifecell та Kyivstar - без світла базові станції зв'язку не працюють, передають Патріоти України.

"Частина базових станцій компанії обладнані джерелами автономного живлення, які, залежно від навантаження на мережу, можуть працювати 3–4 години. Якщо за цей час подача електроенергії не відновлюється, компанія для продовження роботи базових станцій використовує пересувні дизель-генератори.

Співробітники компанії або підрядні організації обслуговують дизель-генератори і піклуються про поповнення запасів палива для їх безперервної роботи там, де для цього є можливості", - зазначили в Kyivstar.

Родина буде у захваті! Що додати в терту картоплю для дерунів, щоб отримати смачнішу страву

четвер, 28 березень 2024, 14:12

Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний комп...

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...