Чубчик для власниць кучерявого волосся: Найкращі ідеї жіночих стрижок на весну 2022-го (фото)

Багато дівчат з кучерявим волоссям думають, що чубчик їм протипоказаний. Однак, є варіанти зачісок, які личать власницям привабливих локонів. Чубчик на кучерявому волоссі додає образу жіночності і м'якості. Як правило, він має проділ по центру або збоку. Стилісти розповіли, з якими зачісками чубчик виглядає найкраще, передають Патріоти України.

Кучерявий довгий боб

Якщо у вас тонке кучеряве волосся середньої довжини, спробуйте стрижку довгий боб. Надавши правильну форму своїм натуральним кучерявим пасмам, ви зможете створити стильний образ, доповнивши його текстурованим чубчиком-шторкою. Цей чубчик вдало підкреслить вилиці та овал обличчя. Ваші кучері заграють зовсім по-новому після того, як ви зробите цю зачіску.

Фігурна стрижка на середнє волосся

На кучерявому волоссі середньої довжини чудово виглядає багатошарова стрижка з довгим чубчиком. Середня довжина врівноважується кучерявим чубчиком, і образ виходить дуже збалансованим. Залежно від текстури волосся, важливо правильно вибрати засіб для укладання, щоб зачіска виглядала максимально природною.

Стрижка до плечей для круглого обличчя

Для власниць круглого обличчя та хвилястого волосся ідеально підійдуть стрижки довжиною до плечей. Такі зачіски у поєднанні з чубчиком-шторкою створюють необхідний об'єм. Довгий чубчик частково відкриває чоло і трохи пом'якшує вилиці. Також, як варіант, можна зістригти прямий чубчик і укладати його, вирівнюючи волосся праскою.

Дуже смачно! Як за 10 хвилин приготувати малосольні огірки в пакеті

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:07

Для приготування надзвичайно смачних, хрустких та ароматних огірків незвичайним способом знадобляться лише звичні інгредієнти та зовсім небагато часу, передають Патріоти України. Щоб скуштувати апетитну закуску, знадобиться підготувати такі продукти:. ...

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...