Солянка - це густий суп, який навіть супом важко назвати, а швидше - першою і другою стравою в одній тарілці. Усе через її густоту та велику кількість інгредієнтів, передають Патріоти України.
Прабатьком солянки була густа навариста рибна юшка, яку готували як закуску під міцні напої, та й уранці її їли, рятуючись від похмілля. Згодом в солянку стали додаватися нові й нові складові. Тому не просто так її називають збірною. Сьогодні солянка в списку найвідоміших супів світу, буває м'ясною, грибною і рибною. До вашої уваги смачний рецепт м'ясної солянки.
Солянка м'ясна збірна
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Яка буває солянка
Залежно від виду бульйону, традиційно розрізняють три види солянок: м'ясну, грибну і рибну. Кисло-солоно-гострий присмак цього супу формується завдяки наявності в ньому таких невід'ємних компонентів, як солоні огірки, оливки, каперси, лимон, квас, солоні або мариновані гриби.
В умовах зростання цін на пальне багато водіїв шукають способи економити бензин і зменшити витрати на авто. Експерти з автомобільної галузі радять дотримуватися кількох простих правил, передають Патріоти України. Агресивне прискорення і різке гальмуван...
Багато українців відчувають, що гроші швидко "витікають" з дому. Астрологи та фахівці з фінансової психології кажуть, що причина часто криється в простих, але поширених помилках, які відлякують багатство, передають Патріоти України. Коли в домі панує б...