Експерти розповіли, які фасони джинсів будуть у тренді весною 2024

Мода змінюється, а джинси завжди залишаються в популярності. Цей варіант штанів - вічний тренд, який обов’язково знаєдеться у гардеробі кожної людини. Звісно тренди у світі джинсів мають різні фасони, напилення, відтінки, матеріали і так далі.

З року в рік модні варіанти джинсів стають більш широкими. Саме тому, Фокус вирішив зробити підбірку актуальних фасонів джинс, які будуть в тренді у 2024 році.

Широкі та довгі джинси

Довгі та широкі джинси останнім часом стали дуже популярним трендом у моді. Цей стиль був популярним у 90-х роках і ось він знову повернувся. Такий стиль джинсів додає до гардероба елементів. Ця модель джинсів з високою талією має найстильніший вигляд.

Широкі та довгі джинси спокійно можна поєднувати з кросівками або навіть каблуками, а також з простою футболкою чи блузкою. Такий образ буде не лише комфортним, а й стильним одночасно.

З широкими підворотами

У останні роки джинси з широкими підворотами стали одним із популярних трендів у світі джинсу. Ця модель стала вкрай популярною серед модниць та модників, оскільки вона додає образу шарму та неповторності. Такі джинси чудово поєднуються як з взуттям на підборах, так і зі спортивними кросівками. Також вони гарно виглядатимуть з кедами, або ботфортами.

Вибираючи такий варіант джинсів, варто знати, що вони дуже вдало поєднуються з не надто вузькими топами або футболками. Також широкі джинси з підворотами можна спокійно поєднувати з блузками або светрами. Не забувайте і про аксесуари, наприклад, головні убори, сумки або браслети, які можуть доповнити ваш образ.

Кльош

Джинси кльош — це модель джинсів, які мають вільний крій та розширення донизу, що створює об'ємний ефект. Цей стиль джинсів був особливо популярним у 70-х роках і знову став трендом в 2024 році.

Вони чудово поєднуються з кросівками, босоніжками або чоботами, що робить цю модель універсальною та стильною. Деякі можливі варіанти: джинси-кльош + кросівки або балетки, джинси-кльош + туфлі на платформі або кеди. Джинси-кльош можна також поєднати з простою білою футболкою або блузою. Крім цього, вони виглядатимуть стильно з кардиганом або джемпером.

Рвані

Рвані джинси є вічним трендом моди. Вони завжди виглядають стильно та модно, додаючи образу легкості і неповторного шарму. Носіть їх зі стильними кросівками та футболкою для легкого та модного образу, або з піджаком та чоботами для більш елегантного вигляду. Також їх можна поєднувати зі стильними сорочками або в'язаними светрами.


"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...