Який інгредієнт не варто додавати до борщу - поширена помилка багатьох господинь

Борщ - ситна та смачна страва, якою можна нагодувати всю родину. Чим наваристіший і густіший борщ, тим він смачніший, передають Патріоти України.

Кожна господиня має свій рецепт страви і іноді додає свої неповторні інгредієнти, щоб поліпшити його смак. Однак для багатьох стане несподіванкою, що без одного із головних інгредієнтів борщ вийде смачнішим.

Основні інгредієнти борщу – картопля, капуста, буряк, морква, цибуля. За бажанням можна додати також квасолю, томат, часник, зелень.

Досвідчені кухарі переконані, що без одного з основних продуктів борщ вийде смачнішим. Йдеться про картоплю.Хтось скаже, що без картоплі борщ не вийде таким ситним і густим, але це не так.

Чому не потрібно додавати до борщу картоплю

За словами кулінарів, через картоплю борщ втрачає свій апетитний зовнішній вигляд і стає не таким смачним.

З картоплею страва, можливо, буде густішим і ситнішим, але овоч зробить його каламутним і не таким гарним. Наші пращури колись жили без картоплі, а борщі варили. Значить, класична страва була без картоплі.

Як правильно готувати борщ

Першим варять м'ясо на бульйон, потім додають капусту і готують засмажку з моркви, цибулі, буряків та томатів (або томатної пасти).

Крім солі зі спецій до борщу додають чорний перець і лавровий лист. А ось часник краще подавати вже до столу, щоб він зберіг свій аромат. Хоча багато господинь додають подрібнений часник прямо в каструлю до борщу.Подайте страву зі сметаною та зеленню. Смачного!

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...