Борщ - ситна та смачна страва, якою можна нагодувати всю родину. Чим наваристіший і густіший борщ, тим він смачніший, передають Патріоти України.
Кожна господиня має свій рецепт страви і іноді додає свої неповторні інгредієнти, щоб поліпшити його смак. Однак для багатьох стане несподіванкою, що без одного із головних інгредієнтів борщ вийде смачнішим.
Основні інгредієнти борщу – картопля, капуста, буряк, морква, цибуля. За бажанням можна додати також квасолю, томат, часник, зелень.
Досвідчені кухарі переконані, що без одного з основних продуктів борщ вийде смачнішим. Йдеться про картоплю.Хтось скаже, що без картоплі борщ не вийде таким ситним і густим, але це не так.
За словами кулінарів, через картоплю борщ втрачає свій апетитний зовнішній вигляд і стає не таким смачним.
З картоплею страва, можливо, буде густішим і ситнішим, але овоч зробить його каламутним і не таким гарним. Наші пращури колись жили без картоплі, а борщі варили. Значить, класична страва була без картоплі.
Першим варять м'ясо на бульйон, потім додають капусту і готують засмажку з моркви, цибулі, буряків та томатів (або томатної пасти).
Крім солі зі спецій до борщу додають чорний перець і лавровий лист. А ось часник краще подавати вже до столу, щоб він зберіг свій аромат. Хоча багато господинь додають подрібнений часник прямо в каструлю до борщу.Подайте страву зі сметаною та зеленню. Смачного!
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...