Хліб без консервантів та харчових добавок не може зберігатись більше 4-5 днів, передають Патріоти України.
Зберегти свіжу випічку вийде, якщо правильно заморозити виріб, щоб не втратити його корисні властивості. Заморозка хліба – нескладне заняття, якщо знати, який хліб можна заморожувати і як це робити правильно.
Можна брати будь-які види хліба, булочок та пирогів, включаючи бутерброди. Найменше підходять для заморожування багети та чіабатта, після заморожування ці вироби втрачають хрусткість і не виглядають апетитно.
Нарізаємо випічку шматочками, кожен загортаємо окремо в плівку і кладемо в пакет із блискавкою.
Бажано позбавитися повітря в пакеті, але зробити це потрібно максимально акуратно, не натискаючи на хліб. Тепер хліб можна відправити в морозилку і використовувати при необхідності.
Можуть змінюватись від 1 до 8 місяців. Але краще вживати заморожений хліб упродовж 40-60 днів.
31 травня християни східного обряду за новим церковним календарем (13 червня за старим) вшановують пам’ять апостола Єрми. Цей учень Христа також відомий як Єрм, належить до числа 70 апостолів, обраних Христом для проповіді Євангелія після обрання найбл...
Щоб приготувати ідеальне картопляне пюре, важливо уникати поширених помилок, які можуть зіпсувати страву. Неправильний вибір сорту картоплі, додавання холодного молока чи використання блендера можуть призвести до небажаної консистенції, передають Патрі...