
Ранкова кава - незмінний ритуал для багатьох. Проте інколи вона може викликати розлад шлунка, печію або тривожність. Експерт з функціонального харчування Гретхен Лідикер пояснює, як насолоджуватися кавою без неприємних наслідків, передають Патріоти України.
Кава багата антиоксидантами, зокрема хлорогеновою та феруловою кислотами, які захищають клітини від окисного стресу. Крім того, вона стимулює роботу кишечника, допомагаючи при запорах.
Кава може підсилювати кислотність і активність кишечника, що особливо відчутно при синдромі подразненого кишечника або гастроезофагеальній рефлюксній хворобі.
Якщо ваш шлунок чутливий до ранкової кави, спробуйте один із цих п’яти способів. Так ви зможете насолоджуватися улюбленим напоєм без дискомфорту та продовжувати свій ранковий ритуал із задоволенням.
Кажуть, що оптичні ілюзії, як тести особистості – це кумедний спосіб глибше пізнати себе всього за декілька секунд. І хоча психологи радять довіряти діагностику свого стану професіоналам, все ж подібні ігри можна використати, щоби краще зазирнути всере...
Нове дослідження доводить: для здоров’я серця важлива не лише кількість кроків, а й тривалість і стиль прогулянки. Регулярні короткі, але безперервні прогулянки значно знижують ризик серцевих захворювань, передають Патріоти України. Вчені з Університет...