Їх варто позбутися вже зараз! Названо найнебезпечніші речі на кухні - можете навіть потрапити до лікарні

Щодня носите на роботу їжу в пластиковому контейнері чи запікаєте продукти у фользі? Але навряд чи хтось знає про те, від цього не буде жодної користі й така їжа є навіть небезпечною. Утім, абсолютно нормально про щось не знати. Важливо вчасно це виправити, передають Патріоти України.

Пластиковий посуд

Сюди належать пластикові контейнери для зберігання їжі та прилади, які контактують із харчовими продуктами. Рішення: найкраще замінити такий посуд на скло, сталь, дерево або кераміку.

Пластиковий чайник

Пластиковою у ньому може бути тільки ручка, адже вона не контактує з водою. Рішення: замінити на металевий.

Фольга та рукав для запікання, харчова плівка

Якщо рукав та плівка є ще не такими шкідливими, то фольга при контакті з продуктами харчування насичує їх алюмінієм. Як результат, робить їжу небезпечною для вживання.

Щодо пергаменту, то ним можна користуватись. Але обов'язково обирати пергамент бежевого кольору, а не білий. Адже його відбілюють спеціальними речовинами. Рішення: запікати та зберігати продукти у скляній, сталевій або керамічній тарі.

Психологічний тест! Що відбудеться з вами до кінця весни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:08

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість да...

Це може здивувати! Відомий психіатр назвав разючу відмінність між успішними людьми та невдахами

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:58

Психіатр, доктор медичних наук, професор Олег Чабан стверджує, що відмінність між успішними людьми та невдахами можна розгледіти вже в роботі мозку. Як не дивно, але мозок успішної людини менш активний, ніж мозок людини з низьким рівнем IQ, передають ...