Щодня носите на роботу їжу в пластиковому контейнері чи запікаєте продукти у фользі? Але навряд чи хтось знає про те, від цього не буде жодної користі й така їжа є навіть небезпечною. Утім, абсолютно нормально про щось не знати. Важливо вчасно це виправити, передають Патріоти України.
Сюди належать пластикові контейнери для зберігання їжі та прилади, які контактують із харчовими продуктами. Рішення: найкраще замінити такий посуд на скло, сталь, дерево або кераміку.
Пластиковою у ньому може бути тільки ручка, адже вона не контактує з водою. Рішення: замінити на металевий.
Якщо рукав та плівка є ще не такими шкідливими, то фольга при контакті з продуктами харчування насичує їх алюмінієм. Як результат, робить їжу небезпечною для вживання.
Щодо пергаменту, то ним можна користуватись. Але обов'язково обирати пергамент бежевого кольору, а не білий. Адже його відбілюють спеціальними речовинами. Рішення: запікати та зберігати продукти у скляній, сталевій або керамічній тарі.
Печінка — це важливий орган, який легко пошкодити певною їжею та нездоровим раціоном. Зокрема, алкоголь може спричинити жирову хворобу, а шкідлива їжа часто призводить до неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може вплинути на її функцію, передають...
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...