
Правильний український борщ має бути таким, аби, по-перше, ложка стояла, а по-друге, насиченого червоного бурякового кольору. Однак пігмент з овоча втрачається при варінні, і часто на виході ми отримуємо вариво дивного жовтуватого кольору. Як цього уникнути, зазначають Патріоти України..
Звісно важливо, щоб буряк був правильним. Для найкрасивішого у світі борщу варто взяти свіжий салатний буряк.
Офісна робота не обов’язково має завершуватися хронічним болем у попереку. Австралійські дослідники з Університету Гріффіта та Університету Квінсленда виявили просту, але дуже ефективну звичку, яка суттєво зменшує інтенсивність болю, покращує концентра...
Щоб дрова в каміні або печі горіли довше і давали більше тепла, важливо знати кілька простих правил, передають Патріоти України.