Лікарі розповіли, як легко спалити калорії після застілля

Лікарі розповіли, як легко спалити калорії після застілля

Найкраще сімейне заняття після застілля - це прогулянка. Як повідомляє Медичний коледж Бейлора, тренування, ігри та прогулянки всією сім'єю дозволяють спалити додаткові калорії після застілля, передають Патріоти України.

Спільні тренування можуть покращити самопочуття після застілля та спалити зайві калорії. Однак важливо враховувати рівень фізичної підготовки. Наприклад, люди похилого віку можуть зосередитися на легкій розтяжці та ходьбі, а молоді люди — на присіданнях, віджиманнях та короткій легкій пробіжці.

Ще один вид активності – спільні ігри, наприклад, бадмінтон. Причому люди, які не вміють грати, можуть брати участь як уболівальники, що також може бути фізичною активністю.

Але найкраще сімейне заняття після застілля — це прогулянка, оскільки вона допомагає знизити рівень цукру в крові, захищає від втоми після переїдання і запобігає закиданню вмісту шлунка в стравохід. Однак не варто переживати, якщо не вдалося прогулятися або потренуватися одразу після застілля: будь-яка активність піде на користь і наступного дня.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...