Кожну грудку я розрізаю уздовж на 2 частини.
Злегка відбиваю грудку з двох сторін. Сильно старатися не потрібно. Ось така товщина повинна приблизно вийти.
Кожен шматочок філе розрізаю на невеликі порційні шматочки.
Деко застеляю папером для випічки, змащую трохи олією, зовсім трохи і перекладаю шматочки курячого філе.
Кожну філешку солю, додаю мускатний горіх (спробуйте додати його один раз і Ви здивуєтеся наскільки “багатим” стане смак м’яса – це теж мій секретний інгредієнт) , сушений часник (можна і на свіжий замінити), за бажанням можна ще додати трохи приправи для курки.
Кожен шматочок змащую сметаною – половина чайної ложки (це другий секрет) . Можна, звичайно, замінити на майонез, але мені подобається саме зі сметаною.
Тоненько нарізаю кружечки помідора і на кожен шматочок викладаю по одному. Він теж дасть соковитість курячій грудці (це третій секрет).
Дрібно натираю сир і посипаю ним кожен шматочок м’яса (вийде гарна, рум’яна кірочка). Вона запечатає зверху м’ясо і не дасть йому підсохнути (це четвертий секрет).
Ну і найголовніший – п’ятий секрет: час приготування і температура. Це відіграє найважливішу роль в соковитості м’яса. Готую в розігрітій до 200 градусів духовці рівно 12 хвилин (верхній і нижній підігрів працює). Тільки так грудка буде соковитою і дуже ніжною.
Якщо ви допустили при приготуванні страви кількох помилок, ваші голубці можуть вийшли сухими і жорсткими. Щоб вони вдалися смачними, не достатньо вибрати найкращі інгредієнти, передають Патріоти України. Все можна зіпсувати, порушивши технологію пригот...
19 січня за новим церковним календарем (1 лютого за старим стилем) віряни України згадують преподобного Макарія Великого, відомого автора безлічі духовних бесід і молитов. У народному календарі - Макарів день. . Цей угодник Божий народився в Єгипті, ...