
Кожну грудку я розрізаю уздовж на 2 частини.

Злегка відбиваю грудку з двох сторін. Сильно старатися не потрібно. Ось така товщина повинна приблизно вийти.

Кожен шматочок філе розрізаю на невеликі порційні шматочки.
Деко застеляю папером для випічки, змащую трохи олією, зовсім трохи і перекладаю шматочки курячого філе.

Кожну філешку солю, додаю мускатний горіх (спробуйте додати його один раз і Ви здивуєтеся наскільки “багатим” стане смак м’яса – це теж мій секретний інгредієнт) , сушений часник (можна і на свіжий замінити), за бажанням можна ще додати трохи приправи для курки.

Кожен шматочок змащую сметаною – половина чайної ложки (це другий секрет) . Можна, звичайно, замінити на майонез, але мені подобається саме зі сметаною.

Тоненько нарізаю кружечки помідора і на кожен шматочок викладаю по одному. Він теж дасть соковитість курячій грудці (це третій секрет).

Дрібно натираю сир і посипаю ним кожен шматочок м’яса (вийде гарна, рум’яна кірочка). Вона запечатає зверху м’ясо і не дасть йому підсохнути (це четвертий секрет).

Ну і найголовніший – п’ятий секрет: час приготування і температура. Це відіграє найважливішу роль в соковитості м’яса. Готую в розігрітій до 200 градусів духовці рівно 12 хвилин (верхній і нижній підігрів працює). Тільки так грудка буде соковитою і дуже ніжною.
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Скорочення калорій стає популярним способом схуднення, але далеко не всі розуміють, як воно впливає на організм. Різке обмеження їжі може мати як короткострокові, так і довгострокові наслідки для здоров’я, передають Патріоти України. Від гормональних з...