Кожну грудку я розрізаю уздовж на 2 частини.
Злегка відбиваю грудку з двох сторін. Сильно старатися не потрібно. Ось така товщина повинна приблизно вийти.
Кожен шматочок філе розрізаю на невеликі порційні шматочки.
Деко застеляю папером для випічки, змащую трохи олією, зовсім трохи і перекладаю шматочки курячого філе.
Кожну філешку солю, додаю мускатний горіх (спробуйте додати його один раз і Ви здивуєтеся наскільки “багатим” стане смак м’яса – це теж мій секретний інгредієнт) , сушений часник (можна і на свіжий замінити), за бажанням можна ще додати трохи приправи для курки.
Кожен шматочок змащую сметаною – половина чайної ложки (це другий секрет) . Можна, звичайно, замінити на майонез, але мені подобається саме зі сметаною.
Тоненько нарізаю кружечки помідора і на кожен шматочок викладаю по одному. Він теж дасть соковитість курячій грудці (це третій секрет).
Дрібно натираю сир і посипаю ним кожен шматочок м’яса (вийде гарна, рум’яна кірочка). Вона запечатає зверху м’ясо і не дасть йому підсохнути (це четвертий секрет).
Ну і найголовніший – п’ятий секрет: час приготування і температура. Це відіграє найважливішу роль в соковитості м’яса. Готую в розігрітій до 200 градусів духовці рівно 12 хвилин (верхній і нижній підігрів працює). Тільки так грудка буде соковитою і дуже ніжною.
Є люди, які, коли вранці встають, відразу йдуть в душ, що допомагає їм прокинутися. Крім того, це чудовий спосіб зволожити шкіру, підготувавши її до поглинання поживних речовин із засобів догляду за шкірою, пише medonet. А ще вечірній душ є ефективним ...
В Україні скасували норму 2012 року, за якою для зайняття народною медициною був потрібен спеціальний дозвіл, передають Патріоти України з посиланням на постанову від 8 квітня 2025 р. № 400. Своїм рішенням Кабмін скасував постанову від 3 грудня 2012 ...