Можна навіть потрапити до лікарні! Чим небезпечні аромасвічки і що треба знати перед їх використанням

Американський дерматолог, лікар Джон Заде порушив досить важливе питання: чи можуть бути ароматичні свічки шкідливими для людини, передають Патріоти України.

Як розповідає лікар, головна шкода від аромасвічок полягає в тому, що для їхнього створення використовується більше парафіну, ніж для звичайних. Цей матеріал під час горіння виділяє токсичні речовини. Вдихання повітря в безпосередній близькості від такої свічки небезпечне. Якщо після використання ароматичних свічок ви помітили почервоніння шкіри, висипання чи відчули свербіж — це знак, що щось не так.

Парафін є продуктом нафтоперероблення, він проходить оброблення хімічними речовинами, що спричиняє виділення під час нагрівання канцерогенних речовин. Бензол, формальдегід та ацетон — це лише невелика частина того, що ви отримуєте разом з приємним запахом під час горіння аромасвічки.

Якщо ви хочете не лише покращити атмосферу в домі, але й цінуєте своє здоров'я, лікар Заде рекомендує використовувати свічки із соєвого, кокосового чи бджолиного воску. Хоча вони часто дорожчі, але й безпечніші.

Також не забувайте обов'язково провітрювати приміщення під час використання ароматичних свічок. А після завершення процедури підрізайте ґнот. Так ви не лише збережете яскравість і чистоту світла під час запалювання аромасвічки, але й зробите її безпечнішою для здоров'я.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...