
Для багатьох господинь придбання сковороди є відповідальним кроком, адже такий кухонний інвентар часто використовується і коштує недешево. Однак після покупки дуже важливо правильно підготувати сковороду до експлуатації - це допоможе продовжити термін служби виробу та позбавить деяких негативних моментів, передають Патріоти України.
Справа в тому, що на сковорідках присутній герметик і тимчасове технічне мастило. Звичайне миття не допоможе видалити цей шар, тому підготовка до першого використання потрібна більш ретельна. Розповімо про ці тонкощі разом з Ukr.Media.
Для початку промийте сковороду вручну. Для цього можна використовувати будь-який засіб для посуду та губки.
Вироби з чавуну наповніть гарною рослинною олією і просмажте на плиті протягом однієї хвилини – ці дії допоможуть прибрати всі шкідливі речовини на поверхні та створять антипригарний шар. Сковороду з антипригарним покриттям теж потрібно прожарити при температурі до 200°C, але без олії.
Після цього посуд потрібно охолодити. Увага: прискорювати процес холодною водою охолоджують. Холодною водою прискорювати процес не можна. Коли сковорода охолоне, помийте її м’якою губкою та мийним засобом для посуду в теплій воді.
У світі, де самопізнання стає дедалі важливішим, психологічні тести допомагають краще зрозуміти власні емоції, реакції та способи мислення. Подібні завдання не лише розважають, а й дають змогу побачити себе з іншого боку. Якщо ви готові до цього, дивіт...
Банани - один із найпопулярніших фруктів у світі. Вони багаті на калій, магній, вітаміни та клітковину, що робить їх корисними для серця, шлунка та нервової системи. Але навіть у такому звичному продукті є свої нюанси, передають Патріоти України. Позит...