Не робіть так! Помилки, які здатні зіпсувати смак кави - про це ви могли не знати

Існує стереотип, що смачну каву можна випити лише у кав’ярні, однак це не так. Щоб смачно готувати цей напій вдома, потрібно знати деякі деталі. Про них розповіли на ProstoWay, передають Патріоти України.

Кава низької якості

Дешева кава, яка вже продається меленою, в більшості випадків не виправдає себе. Кава може бути не дуже дорогою, але не полінуйтесь пошукати на упаковці дату обсмажування або хоча б упакування — якщо її запакували більше, ніж 5-6 місяців тому, від такої кави не варто очікувати чудового смаку. Особливо, якщо ви п’єте не так багато кави, краще не заощаджувати на продукті.

Якість води

Вода складає понад 90% готового напою. Тож не дивно, що вона теж впливає на смак. Результат точно буде посереднім, якщо ви використаєте звичайну воду з-під крана. Краще надати перевагу очищеній або й бутильованій воді.

Відмова від спецій

Спеції надають напою додаткового відтінку смаку. А ще вони точно забезпечать особливий аромат кави. Тому не варто боятись експериментувати та куштувати нові рецепти. До кави додають корицю кардамон, бодян, мелений імбир, куркуму, чорний перець, а також мускатний горіх.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...