Існує стереотип, що смачну каву можна випити лише у кав’ярні, однак це не так. Щоб смачно готувати цей напій вдома, потрібно знати деякі деталі. Про них розповіли на ProstoWay, передають Патріоти України.
Дешева кава, яка вже продається меленою, в більшості випадків не виправдає себе. Кава може бути не дуже дорогою, але не полінуйтесь пошукати на упаковці дату обсмажування або хоча б упакування — якщо її запакували більше, ніж 5-6 місяців тому, від такої кави не варто очікувати чудового смаку. Особливо, якщо ви п’єте не так багато кави, краще не заощаджувати на продукті.
Вода складає понад 90% готового напою. Тож не дивно, що вона теж впливає на смак. Результат точно буде посереднім, якщо ви використаєте звичайну воду з-під крана. Краще надати перевагу очищеній або й бутильованій воді.
Спеції надають напою додаткового відтінку смаку. А ще вони точно забезпечать особливий аромат кави. Тому не варто боятись експериментувати та куштувати нові рецепти. До кави додають корицю кардамон, бодян, мелений імбир, куркуму, чорний перець, а також мускатний горіх.
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...
Влітку спека є не лише приємним атрибутом відпочинку, а й викликом для власників автомобілів. Одна з ключових проблем, про яку часто забувають, це те, що паливо під впливом високих температур змінює свій об’єм. Сучасні водії часто прагнуть заправити ба...