Ніякої хімії! Що додати у квашену капусту, щоб до весни не зіпсувалася

Квашену капусту любить більшість людей. Тому господині намагаються заготовити її якнайбільше. Але через місяць закуска ця часто годиться лише для борщу: стає м'якою і занадто кислою, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Однак є один секрет, що допоможе зберегти корисний продукт до весни без втрати смаку. Просто додайте в кожну банку трохи журавлини. У цій ягоді містяться натуральні природні консерванти: з ними капуста довго залишатиметься хрумкою. А якщо ви ще наллєте зверху трохи рафінованої олії, то вона спокійно простоїть як мінімум пів року.

Варто знати водіям! Як мороз впливає на батарею електромобіля

четвер, 20 листопад 2025, 18:26

Всупереч поширеним побоюванням, взимку електромобілі втрачають не половину запасу ходу, а в середньому від 10% до 30%. Лише за екстремально низьких температур цей показник може сягати 40%. Основна причина - уповільнення хімічних реакцій (руху іонів) у ...

Жуйка на одязі? Один трюк у морозилці - і пляма зникне назавжди!

четвер, 20 листопад 2025, 18:13

На вашому одязі з’явилася жувальна гумка? Не варто панікувати — існують прості та безпечні домашні методи, які дозволять повністю позбутися плями. Експертка з догляду за одягом Алісія Гілі пояснює, як правильно видалити жуйку і при цьому не зіпсувати у...