Ніякої хімії! Що додати у квашену капусту, щоб до весни не зіпсувалася

Квашену капусту любить більшість людей. Тому господині намагаються заготовити її якнайбільше. Але через місяць закуска ця часто годиться лише для борщу: стає м'якою і занадто кислою, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Однак є один секрет, що допоможе зберегти корисний продукт до весни без втрати смаку. Просто додайте в кожну банку трохи журавлини. У цій ягоді містяться натуральні природні консерванти: з ними капуста довго залишатиметься хрумкою. А якщо ви ще наллєте зверху трохи рафінованої олії, то вона спокійно простоїть як мінімум пів року.

Помилка може дорого коштувати! Де не можна ставити зарядну станцію, щоб вона не зламалась

понеділок, 24 листопад 2025, 7:42

У 2025 році українці все частіше стикаються з перебоями в електропостачанні. Через обстріли енергетичної інфраструктури, пікові навантаження на мережу та нестачу генерації в окремих регіонах, світло може зникати на кілька годин або навіть діб. У таких ...

Ідеальна температура: Скільки градусів має бути в квартирі насправді - ви здивуєтеся!

понеділок, 24 листопад 2025, 7:12

Під час опалювального сезону питання комфортної температури вдома знову стає актуальним. Одні люблять тепло і ходять по квартирі у футболці, інші обирають прохолодніше повітря та затишок ковдри. Проте наука визначила оптимальний діапазон, який забезпеч...