Обрікають на біди! ТОП-5 жіночих імен, які приносять нещастя

Є серед сотень жіночих імен такі, які своїх власниць практично автоматично позбавляють щастя, передають Патріоти України.

Ірина. Іри зазвичай дами, для яких головне в житті ‒ воля і розум. Вони дуже категоричні в думках і висловлюваннях. І рідко йдуть на поступки. За що, до речі, інші зі старих фаллократов дуже люблять їх розпікати. Мовляв, не потрібно Ірам бути "мужиками в спідницях", а слід пестувати в собі ‒ м'якість, поступливість і жіночність. Але це сумнівне твердження.

Віра. Недарма Класик співав "Вєрка допоможе, а горілка ‒ врятує". Ну щодо першого - теж сумнівно. А ось друге - правда. Віри дуже тверді, напористі і цілеспрямовані (але, біда в тому, що вони дуже самовпевнені і легковажні). Найчастіше вона переоцінює свої можливості і відрізняється крайньою грубістю манер. Всьому бідою - непростий характер.

Надія. Потужний характер, властивий Надям - як водиться, і плюс, і мінус. Задоволеною частини Наді меркантильні, зарозумілі і задирають ніс без причини. Тим більше, це стосується її особистого життя. Адже вони дуже вимогливі. І постійно прагнуть до лідерства. Ось тому-то Наді часто без коханих, зате з купою котів.

Людмила. У людей життя завжди важка і сповнена поневірянь. Причому проблеми вони регулярно самі собі і створюють. Це горді, вольові і цілеспрямовані дами. І завжди дуже високої думки про свою особистість. Тому-то їй і важко вести розмови з людьми на рівних. Вона вкрай вимоглива - і до себе, і до оточуючих. Але зате готова боротися за своє життя. Тому-то і відшукати свою другу половинку Людам доводиться вкрай довго. Вони часто живе спогадами про минуле і надією на світле майбутнє.

Олександра. Саші - недарма це ім'я "двостатеве". У них часто дуже вольовий і міцний характер. Олександрам складно проживати свої життя. Але їх це не лякає. Вони вкрай рішучі і майже завжди готові боротися з будь-якими труднощами. Олександра дуже егоїстична, владолюбна і дуже безкомпромісна в своїх рішеннях. Крім того, вона завжди прагне бути лідером, відрізняється непокірністю і непоступливістю. Що і провокує навколо неї конфлікти.

А ви це знали? Що буде з картоплею, якщо перед смаженням замочити її у воді

неділя, 28 квітень 2024, 12:12

Картопля є найпопулярнішим овочем у кулінарії. Стільки чудових страв з неї можна приготувати, передають Патріоти України. Фрі, по-селянські, пюре, запечена зі спеціями чи у соусі – є безліч варіантів рецептів. Смажена картопля займає позиції лідера. З ...

Чому курка виходить сухою: Три помилки господинь, які не можна допускати

неділя, 28 квітень 2024, 11:08

Багато господарок не дкуже часто балують домашніх запеченою цілою куркою тільки тому, що м’ясо виходить сухим. Сухе м’ясо важко назвати смачним, хоча виглядати запечена курка може дуже апетитно, передають Патріоти України. Куряче м’ясо, незважаючи на п...