Коли говорять про біляші, то найперше згадується про дієтологів, передають Патріоти України.
Вони кажуть, що то не можна їсти. В них багато олії, вони шкідливі та калорійні. Прихильники здорового харчування можуть про то казати, що хочуть, а біляші як всі як любили, так і будуть їх любити. Ділимось з вами рецептом тіста, яке буде м’яке та гарантовано пухке. Всього один маленький секрет.
Для приготування потрібні наступні продукти:
Замішуємо дріжджове тісто. Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури. Зверніть увагу, що на сухих дріжджах опару не роблять. Змішують все і чекають, коли тісто підросте. На пресованих дріжджах перемішують дріжджі, цукор, теплу воду і чекають розчинення компонентів, а потім всипають 5 ст.л. борошна.
Сіль. Про неї окрема історія. Вона не дає піднятись пишному тісту. Так відбувається, бо сіль гальмує процес бродіння. Опара погана підіймається. Сіль рекомендується додавати пізніше разом з борошном.
Опара має постояти в теплому місці протягом 20 хвилин. Вона підросте, покриється бульбашками. Після цього можна додавати олію та просіяне борошно, сіль. Далі треба все замішати. Спочатку це роблять ложкою, а потім руками. В процесі вимішування тісто має перестати липнути до рук. Але довго це не роблять.
З готового тіста формують шар, кладуть в ємність та накривають харчовою плівкою. Лишають постояти протягом години у теплі.
Запам’ятайте, біляші люблять велику кількість олії. Якщо їх не поливати нею в процесі смаження, вони вийдуть сухими. Готуйте біляші правильно, тоді все буде виходити смачно.
Усадка тканини, особливо бавовни, — найпоширеніша помилка під час догляду за одягом. Але гарна новина — цього можна уникнути. Навіть якщо шкода вже заподіяна, є способи її виправити. Видання Real Simple розповіло, як попередити усадку тканини, врятуват...
Клітковина є важливою не лише для травлення, але й для здоров'я в цілому. Результати досліджень свідчать, що вона може знижувати рівень холестерину, знижувати кров'яний тиск, захищати від серцевих захворювань та навіть сприяти зниженню ваги, передають ...