Психологічний тест: Те, як ви тримаєте кермо, багато розповість про вас

Більшість опитаних водіїв керують автомобілями “автоматично” і практично не стежать за тим, як тримають руки під час водіння. А це, до речі, може багато розповісти про їх характер, передають Патріоти України.

Пропонуємо вам пройти невеликий психологічний тест і дізнатися, як положення рук на кермі відображає ваш характер.

Як ви тримаєте кермо своєї машини?

Зверніть увагу на те, як саме лежать ваші руки на кермі під час водіння. Існує 10 найпоширеніших варіантів, і кожен з них може розповісти про вас щось цікаве!

  1. Одна рука на кермо, друга – на коробці передач

За характером ви мінімаліст, тому завжди намагаєтеся спростити своє життя. Ви вважаєте за краще мати кілька по-справжньому близьких друзів, а не багато приятелів. Це не означає, що ви нудна людина: людям подобається ваш стильний і недраматичним погляд на життя.

  1. Ліва рука вгорі керма, права – внизу

Ви дуже логічна і раціональна людина. Ваші рідні цінують ваш реалізм і здатність приймати правильні рішення. У вас бувають часті зміни настрою, але ви намагаєтеся контролювати це.

  1. Обидві руки лежать на середній частині керма

Миротворець і дипломат – ось ваша справжня сутність! Ви не терпите конфліктів, тому дуже рідко підвищуєте свій голос. Вам не подобається бачити ворожість між людьми, тому ви застосовуєте всі свої навички, щоб виправити ситуацію.

  1. Обидві руки вільно лежать на верхній частині керма

Ви перфекціоніст, тому намагаєтеся все робити добре. Ваш девіз – «Все повинно бути зроблено правильно», і це дійсно допомагає вам досягати успіхів у житті. Багато людей хотіли б стати такими, як ви!

  1. Ваші руки розташовані дуже близько до самого верху керма

Ви – панікер і часто боретеся з тривожністю. Ви завжди перевіряєте свою роботу по 2-3 рази, щоб переконатися, що все зробили правильно. Рідні завжди допомагають вам заспокоїтися, тому що знають, який хороший чоловік переховується у вас всередині!

  1. Права рука лежить на середній частині керма

Ви по-справжньому любите пригоди, чи то стрибки з парашутом або плавання з акулами. Бути може, ваші друзі і члени сім’ї і не поділяють захоплень, але вони поважають вас за сміливість.

  1. Обидві руки внизу керма долонями до себе

Ви – природжений бос, і легко завойовує повагу оточуючих! Люди бачать в вас наставника і довіряють вашій впевненості. Вас часто хвалять на роботі за ваші лідерські якості.

  1. Обидві руки лежать на нижній частині керма долонями від себе

Люди люблять вас за вашу доброту і турботу. Ви часто допомагаєте іншим досягти успіху і утримуєте їх від неправильних вчинків. Ви не хочете бути лідером, і поки інші борються за ордена і медалі, ви насолоджуєтеся спокоєм.

  1. Ліва рука лежить вгорі керма

Ви – справжнє втілення легкості, залишаєтеся спокійними в будь-якій ситуації. Ваше життя нагадує щоденні канікули, і ви не хочете нічого міняти. Ваші близькі приходять до вас, коли потребують відпочинку і релаксу.

  1. Однією рукою ви тримаєте кермо збоку, а іншу в своєму розпорядженні посередині

Ви дуже зайнята людина, і у вас немає часу на людей, які стоять на вашому шляху. Ваші друзі захоплюються вашою рішучістю, і вони можуть розраховувати на вашу підтримку у важких ситуаціях.

Ідилія чи токсичність? Цей тест у картинці розповість про ваші стосунки

субота, 27 квітень 2024, 21:12

Пропонуємо пройти психологічний тест у картинці, який визначить як складаються ваші відносини і чи вато щось змінювати у особистому житті, передають Патріоти України. Уважно подивіться на картину та оберіть те, що побачили першим. Не придивляйтесь зана...

Родина оцінить! Як приготувати ідеальне картопляне пюре

субота, 27 квітень 2024, 17:27

Картопляне пюре вважається однією з найпростіших і найпопулярніших страв, яку готують багато господинь. Але не всі знають, як приготувати ідеальне пюре, яке сподобається всім домочадцям. Є кілька хитрощів, які дозволять досягти приголомшливого результа...