Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передають Патріоти України. То чи варто від них відмовитися?
Критики стверджують, що:
Фахівці з харчової безпеки заспокоюють: дерев’яні ложки цілком безпечні, якщо правильно їх доглядати.
Дослідження показують, що бактерії на дереві швидко гинуть, адже деревина має природні антимікробні властивості.
На відміну від пластику, який може тріскатися й накопичувати мікроби на поверхні, дерево з часом «самоочищається» при правильному сушінні.
Дерев’яні ложки — безпечні, якщо дотримуватись елементарних правил гігієни. Вони не лише екологічні, а й гідна альтернатива пластику чи металу. Не панікуйте — просто дбайте про свої кухонні інструменти правильно.
Погана якість повітря вдома може спричиняти головний біль, сонливість, алергії та інші проблеми зі здоров’ям. На щастя, кімнатні рослини не лише прикрашають інтер’єр, але й допомагають очищувати повітря, поглинаючи шкідливі речовини та виділяючи кисень...
Ви стоїте на роздоріжжі і повинні вирішити: який шлях обрати? Перше враження більше говорить про ваш характер і спосіб прийняття рішень, ніж ви думаєте. Дізнайтеся, що ваш вибір каже про вас, передають Патріоти України. Психологічні тести — це не лише ...