
Банка джему або варення у холодильнику - це правило чи хибна думка? Таке питання виникає у багатьох господинь, передають Патріоти України.
Дієтологиня Кетлін Гарсія-Бенсон пояснила, коли варто ставити джем до холодильника, а коли достатньо зберігати його в шафці.
За словами експертки, невідкриті банки з джемом, варенням і конфітюром потрібно тримати у прохолодному й сухому місці. Але після відкриття їх потрібно обов’язково зберігати в холодильнику, щоб уникнути зростання бактерій і плісняви.
Цукор у складі має природні консервувальні властивості, проте після контакту з повітрям продукт більше не захищений від мікробів.
Якщо залишити варення не в холоді, воно може зіпсуватися вже за тиждень. У холодильнику відкриту банку можна зберігати до шести місяців, проте лише за умови використання чистих ложок і ножів. Забруднені прибори прискорюють псування.
Фахівчиня радить звертати увагу на такі ознаки:
«Якщо маєте сумніви — краще викиньте», — підкреслює Гарсія-Бенсон.
Іноді ми відчуваємо, що чогось бракує, але не можемо визначити точно, чого саме. Цей психологічний тест допоможе вам побачити власні потреби та бажання через простий вибір пейзажу, передають Патріоти України. Що означає ваш вибір:. Пейзаж №1 – Час змін...
Чи може простий вибір улюбленої квітки розкрити найглибші аспекти вашої натури? Психологічні тести на основі інтуїції показують: те, яку квітку ви оберете, багато розповість про ваш характер, риси особистості та життєві пріоритети, передають Патріоти У...