Макаронні вироби швидко готуються і досить приємні на смак. Однак якщо зварити їх неправильно - можна зіпсувати продукт. Далі розповімо про головні правила приготування цього продукту, передають Патріоти України.
Для того, щоб зварити макарони - необхідно поставити каструлю з водою на великий вогонь і довести до кипіння. Тільки після цього опускати в неї макарони. Робити так потрібно тому що якщо опустити макарони в холодну або прохолодну воду - вони злипнуться. Це перше правило. Також важливо знати, що після додавання макаронів в воду - їх потрібно відразу перемішати.
Як правило, найбільшою проблемою в приготуванні макаронів вважається те, що вони злипаються. Для того, щоб так не відбувалося - є секрет: необхідно додати в воду кілька ложок рослинного масла і перемішати в ній макарони, які варяться. Коли вода закипить знову - зменшіть вогонь.
Існує дуже багато різних видів макаронів, вони відрізняються сортом і борошном, з якого зроблені. Саме від цього залежить час приготування. Як правило, виробник кожної марки вказує на упаковці оптимальний час для приготування саме цього виду макаронів. Однак також необхідно запам'ятати, в середньому макарони потрібно варити близько 7-10 хвилин. Цього часу як правило достатньо для того, щоб вони вийшли в міру м'якими і приємними на смак.
М'які, пухнасті рушники - це не розкіш, а справжнє задоволення після душу чи ванни. Але з часом вони втрачають свою ніжність, стають грубими і починають неприємно пахнути. У більшості випадків проблема не в якості тканини, а в типових помилках під час ...
Уявіть: ви щойно приземлилися в омріяному місці, проходите паспортний контроль, і от нарешті стоїте біля багажної стрічки. Але замість цілого багажу вас зустрічає зіпсована валіза - з подряпинами, вм’ятинами, а подекуди й поламаною блискавкою, передают...