Що потрібно додати у воду щоб макарони не злипалися - кращий спосіб на всі часи!

Макаронні вироби швидко готуються і досить приємні на смак. Однак якщо зварити їх неправильно - можна зіпсувати продукт. Далі розповімо про головні правила приготування цього продукту, передають Патріоти України.

Коли треба кидати макарони у воду - одне з головних питань

Для того, щоб зварити макарони - необхідно поставити каструлю з водою на великий вогонь і довести до кипіння. Тільки після цього опускати в неї макарони. Робити так потрібно тому що якщо опустити макарони в холодну або прохолодну воду - вони злипнуться. Це перше правило. Також важливо знати, що після додавання макаронів в воду - їх потрібно відразу перемішати.

Що потрібно додати в воду щоб макарони не злипалися - необхідний захід

Як правило, найбільшою проблемою в приготуванні макаронів вважається те, що вони злипаються. Для того, щоб так не відбувалося - є секрет: необхідно додати в воду кілька ложок рослинного масла і перемішати в ній макарони, які варяться. Коли вода закипить знову - зменшіть вогонь.

Скільки варити макарони - час має значення

Існує дуже багато різних видів макаронів, вони відрізняються сортом і борошном, з якого зроблені. Саме від цього залежить час приготування. Як правило, виробник кожної марки вказує на упаковці оптимальний час для приготування саме цього виду макаронів. Однак також необхідно запам'ятати, в середньому макарони потрібно варити близько 7-10 хвилин. Цього часу як правило достатньо для того, щоб вони вийшли в міру м'якими і приємними на смак.

Джерело: Главред

Це може здивувати! У чому користь гречаного чаю і шоколаду

понеділок, 25 листопад 2024, 9:13

Гречані чай і шоколад з’явилися на українському ринку не так давно і відразу набули шаленої популярністі: їх люблять спортсмени, адепти ЗОЖу та дієтологи. Експерти видання Baazar розбирались, чому всі в такому захваті від продуктів з гречки, як їх виро...

ТОП-3 невідворотні наслідки від надмірного вживання солі

понеділок, 25 листопад 2024, 8:13

Попри сформовану думку, сама по собі сіль, а точніше хлорид натрію, не становить небезпеки для організму, а, навпаки, грає важливу роль у його роботі. Без солі неможливий нормальний баланс рідини в організмі, до того ж вона регулює кров’яний тиск та ба...