Тіна Кароль поділилася секретом своєї нев'янучої молодості

Знаменита українська співачка Тіна Кароль зізналася, яким чином їй вдається виглядати такою молодою та красивою. Про це вона розповіла у Telegram.

37-річна зірка зазначила, що намагається сумлінно дотримуватись режиму харчування. Хоча, за її словами, це непросто, але результат у дзеркалі надихає.

"Це щось про подорож і режим. Ніщо так не втрачає красу і тонус, як вуглеводи. Зменшуючи їх, отримуєш результати age control. Так, складно, коли постійні стреси, триматися, але складніше дивитися на себе в дзеркало, коли там щось, а не ти! Коротше, знайти такий білок це квест, але приємно потім", - написала зірка.

Також вона додала, що вуглеводи - ворог краси та тонусу.

Перекус Тіни Кароль

Курс валют: поняття та особливості його формування

субота, 27 квітень 2024, 15:04

Багато людей у різних країнах користуються актуальним курсом валют, якщо їм хочеться інвестувати чи відкласти гроші, поїхати за кордон чи провести оплату за щось. Курсом є вираження ціни однієї валюти за рахунок іншої валюти. Під час проведення міжнаро...

Творить дива! Вчені назвали найкорисніший продукт харчування

субота, 27 квітень 2024, 12:30

Дослідники з Університету Вільяма Патерсона в Нью-Джерсі зробили частину роботи за нас. Аналізуючи харчову цінність десятків продуктів і їхній вміст 17 основних поживних речовин, включно з клітковиною, вітаміном С, кальцієм, залізом і білком, вони вияв...