Це має знати кожен! ТОП-5 помилок, які заважають економити електрику

У зв’язку з аварійними перебоями електрики українцям зараз потрібно максимально зібратися і також максимально почати економити електроенергію. Ми хочемо поділитися з вами кількома лайфхаками, які допоможуть вам заощаджувати, передають Патріоти України.

А якщо бути точніше, ми зібрали 5 можливо не найбільш очевидних помилок у користуванні електрикою,які потім відбиваються круглими сумами в платіжках. Однак зараз важливіше їх не робити, щоб заощадити енергію на благо країни.

5 помилок, що заважають економити електрику

  • Прання білизни за дуже високої температури — для прання речей цілком достатньо 30 градусів, лише в деяких випадках варто підіймати температуру (при пранні спідньої білизни, рушників та шкарпеток).
  • Нагрівати холодну воду в каструлі без кришки — так вода закипатиме набагато довше, плюс енергії йтиме також більше.
  • Занадто низька температура у холодильнику — що нижча температура, то більше вжитку електроенергії споживає техніка. Температури від 7 до 8 градусів більш ніж достатньо, щоб охолоджувати продукти.
  • Дуже гарячий душ — якщо у вас встановлений бойлер або котел, то заощадити ви зможете якщо прийматимете теплий душ або ванну, а не митися "під окропом".
  • Залишати електронні пристрої в режимі очікування — повністю вимикаючи пристрої, коли ними не користуєтеся, допоможе суттєво заощадити.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...